Påskehilsen fra styret

En annerledes påske

Nå går vi inn i den andre påsken som mange av oss må feire på en annen måte enn det vi pleier. Ved juletider hadde vi vel et håp om at vaksinen skulle gjøre at vi nå kunne begynne å vende tilbake til normalen. Slik gikk det ikke.

Mange er slitne og lei seg over at vi heller ikke i år kan være sammen med familie og venner slik vi ønsker i påsken. Vi savner alle det vanlige livet vi hadde før korona viruset slo til.

Hvis vi ser tilbake på året som har gått, har Bærums befolkning vist et beundringsverdig samhold og en imponerende tilpasningsevne. Vi har vært lojale mot de retningslinjer våre myndigheter har kommet med, og vi har vist vilje til å leve med store forsakelser og begrensninger fordi vi ønsket å beskytte de menneskene som kan miste livet om de blir smittet av viruset.

I denne forbindelse må vi få nevne at Pensjonistpartiet tar sterk avstand fra de forsøkene som har vært gjort de siste dagene i enkelte medier på å fremstille Bærums seniorer som selvsentrerte egoister som prioriterer påskeferie på hytta fremfor vaksine. Det er ikke det Bærum-samfunnet vi kjenner.

Avslutningsvis

Usikkerheten om når vi kan begynne å normalisere livene våre er fremdeles stor. Dessverre tyder alle signaler på at vi må leve med betydelige begrensninger i enda noen uker.

Styret i Pensjonistpartiet forstår at mange er bekymret, noen ganske redde og at de fleste synes dette begynner å bli ganske slitsomt.

I ukene fremover vil stadig flere kjenne på utålmodighet, irritasjon og kjedsomhet. Viljen til å bidra i samfunnsdugnaden vil selvsagt bli utfordret jo lengre den varer. Det er nå det røyner på. Dette til tross – vi får bite tennene sammen og gjøre det beste ut av situasjonen selv om det vil være krevende.

Vi ønsker alle en så god påske som mulig!