Julehilsen fra styret i Pensjonistpartiet i Bærum 2020

Julehilsen fra styret

«Annerledesåret»

Vi kommer til å huske 2020 – lenge. Et år som ikke ble som vi hadde forventet, og hvor vi alle i større eller mindre grad har måttet tilpasse oss en ny virkelighet: Vi måtte bli mye hjemme, holde avstand til andre mennesker, slutte å klemme, mye av vårt sosiale liv ble satt på vent, osv. For mange, spesielt eldre og ensomme, har året vært utfordrende til tross for prisverdig og iherdig innsats fra mange frivillige på å støtte opp. 

Nå er det håp

Men heldigvis ser det nå ut til at det er lys i tunellen. Det er lov å håpe at de vaksiner som kommer som litt forsinket julegave er så effektive og gode som rapportene tyder på, og at vi i løpet av første halvår 2021 kan komme tilbake til en tilnærmet normal tilværelse for de aller fleste av oss.  Vi i Pensjonistpartiet er trygge på at Bærums befolkning har utholdenhet og vilje til å fortsette den kollektive innsatsen som er nødvendig for å begrense smittespredning i den tiden som gjenstår før pandemien er under kontroll.

Jul og nyttår

I mellomtiden skal vi gjennom en jule- og nyttårsfeiring. Med de smittevernbegrensinger som er innført, vil de fleste kanskje måtte innrette feiringen på en noen annen måte en det vi vanligvis gjør. Forhåpentligvis vil allikevel de aller fleste få muligheter til å være sammen med slekt og nære venner i løpet av jule og nyttårshelgen.  

Styret i Bærum Pensjonistparti ønsker alle medlemmer, velgere og venner en riktig god og smittefri jul og et godt og forhåpentligvis aktivt og sosialt nytt år.