PP-Bærum godt representert på stortingsvalglisten for Akershus

13. september er det stortingsvalg. Viken fylkeskommune er ved dette valget delt i 3 valgdistrikter som i hovedsak følger de gamle fylkesgrensene (Akershus, Buskerud og Østfold). Pensjonistpartiet i Viken stiller lister i alle 3 valgdistriktene.

Pensjonistpartiet i Bærum har vært aktive i nominasjonsprosessen, og på den valgliste som ble godkjent i fylkespartiets medlemsmøte 9. mars 2021 er det hele 6 bæringer på de 24 plassene på listen. Se hele listen her.

John John Bruseth (foto: Antara/ RefleXon)

Og enda mer gledelig, toppkandidaten på Pensjonistpartiets valgliste i Akershus er John John Bruseth. Journalisten, artisten og filantropen John John Bruseth er opprinnelig fra Ålesund, men har de siste 12 årene vært bosatt på Fornebu.

John John er en energisk og resultatorientert person med et ukuelig humør og pågangsmot som ser muligheter der andre bare ser begrensninger og problemer. Hans fokus er på hvilke muligheter vi har som seniorer og hvordan vi skal innrette oss for å utnytte de muligheter som eksisterer i denne fantastiske perioden i livet.

Når vi får John John valgt som stortingsrepresentant – vil han ikke «sitte på Stortinget» som man sier. Vi kan være trygge på at han vil være «høyt og lavt» for å jobbe for seniorers interesser. Med sin brede erfaring og fantastiske evner til å bygge mellommenneskelige relasjoner vil seniorene i Akershus ha en dedikert tillitsvalgt som tar ansvar ut fra et ektefølt engasjement om å utgjøre en forskjell for de som har valgt ham.

Vi heier på John John i årets valg!