Når natta den er over…..

Vår førstekandidat på Pensjonistpartiets lister i Akershus og Buskerud, John John Bruseth, har stor arbeidskapasitet og har alltid mange jern i ilden. Mellom alle oppgavene som følger av en hektisk valgkamp og jobben som partileder, har John John utrolig nok funnet tid til å slippe en singel. Hør den flotte balladen her.

Det er ikke bare vi som kjenner John John som er begeistret. Vi siterer fra anmeldelsen til musikk- og kulturjournalisten Erik Valebrokk:

«Hadde «Når natta den e over» vært sunget av Jonas Fjeld, Henning Kvitnes, Kari Bremnes, Halvdan Sivertsen eller Jørn Hoel er jeg sikker på at den ville blitt en ny nasjonalhymne over natta. På velklingende og litt hes ålesunddialekt fremfører John John en eksepsjonelt velskrevet ballade om kjærlighet, tilhørighet, frihet, omsorg, tosomhet – og litt melankolsk ensomhet. Han bruker meteorologiske og nasjonalromantiske metaforer, og jeg kan bare forestille meg hvordan denne sangen vil virke i et konsertlokale litt utpå kvelden, hvor som helst i landet, der kanskje også en ørliten promille hos tilhørerne er med i bildet. Ikke en øyekrok vil være tørr, ikke et hjerte vil være uberørt. Tro meg.»

Les hele anmeldelsen her.