Filmfestival for seniorer

Nå er vi i siste fase av nedtellingen. Filmfestivalgeneral John John Bruseth er full av entusiasme – for i perioden mandag 6. september til fredag 10. september arrangeres det filmfestival for seniorer i Sandvika.

Odeon kino AS og Seniorfilm (Norsk internasjonal FilmFestival for Seniorer – NIFFS) er sammen om dette enestående tilbudet til Bærums seniorer. En unik mulighet for seniorer i alle aldre til å se et bredt spekter av kvalitetsfilmer til en overkommelig pris.

Se hele festivalprogrammet i Sandvika her.

Skaff deg et festivalpass (gratis) og du vil kunne kjøpe billetter til alle filmene i festivalprogrammet til rabatterte priser. I tillegg vil festivalpasset gi deg avslag og fordeler på flere restauranter og forretninger.

Er du redd for smitte? Du er trygg!

Festivalen blir arrangert i henhold til de strengeste regler for smittevern. Det vil f.eks. alltid være et ledig sete mellom deg og en person fra en annen kohort.

Pensjonistpartiet tror denne festivalen kan være et kjærkommen lyspunkt for mange etter en koronatid som har vært både lang og traurig for ganske mange seniorer.

En fin anledning til å begynne prosessen med «å ta det normale livet tilbake»!